Ιστορία

Τυρί παρασκευασμένο με μεράκι

Λίγα λόγια για εμάς....

Η μονάδα παραγωγής γαλακτομικών προιόντων Ματσιούλας Δ.Ιωάννης ιδρύθηκε το 1982 με έδρα τα Βρουβιανά Αιτωλοακαρνανίας που ανήκουν στο δήμο Αμφιλοχίας, μια περιοχή με πλούσια φυσική ομορφιά στην κοιλάδα του ποταμού Αχελώου.
Θεμελιώδες στοιχείο της φιλοσοφίας μας υπήρξε η προσήλωση μας στον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής των τυροκομικών μας προιόντων με χρήση αποκλειστικά ντόπιου φρέσκου γάλακτος από τα ορεινά του Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας.
Συνεχίζοντας την εξελικτική της πορεία με την ίδια προσήλωση σε εκείνες τις αρχές που την καθιέρωσαν στην αγορά, η επιχείρηση μας πραγματοποιεί σημαντικές επενδύσεις σε εξοπλισμό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που παρέχουν οι σύγχρονες τάσεις τεχνογνωσίας και διατηρώντας τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας στην παραγωγική της διαδικασία.
Η αυστηρή επιλογή του γάλακτος, ο σχολαστικός ποιοτικός έλεγχος, οι άριστες συνθήκες υγιεινής και η αναβάθμιση του εξοπλισμού, αποτελούν καθημερινές προτεραιότητες. Έτσι η εταιρία μας συνεχίζει τη δημιουργία προϊόντων ποιότητας και γευστικής υπεροχής, φροντίζοντας να ικανοποιεί απόλυτα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή.

Όραμα μας

Η έμπνευση ακολουθεί το όραμα.....

Οδηγός στην πορεία της επιχείρησής μας είναι το όραμά μας να την καταστήσουμε σήμα κατατεθέν της ποιότητας των προϊόντων μας.

Προσανατολισμός μας είναι η αύξηση της παραγωγής και η διεύρυνση του δικτύου πωλήσεων στις διεθνείς αγορές ενισχύοντας την εθνική οικονομία και κάνοντας πράξη την αξιοποίηση των δυνατοτήτων και συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας, που τόσο αγαπάμε.

Αντιλαμβανόμαστε τις συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική οικονομία και δίνουμε ώθηση στις προσπάθειές μας να αυξήσουμε τη δυναμικότητα μας προσφέροντας νέες θέσεις εργασίας και ενισχύοντας την τοπική κτηνοτροφία. Η ισχυροποίηση του ρόλου μας στον τομέα της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, είναι βασικός πυλώνας στην πολιτική της επιχείρησης μας.

Που βρισκόμαστε...

Για ότι χρειαστείτε καλέστε μας η στείλτε E-Mail

Εγγραφή στο Newsletter...